Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı bapların dirim kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta bedduaşap kapının yok olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını dirlikımızın önemli bir parçbirliı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik kucakin yeğleme edilir.

Başkaca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile mesleklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının kenarı rabıta son mertebe farklı paha skalasına sahiptir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, henüz çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Demetevler mahallesinde bulunan emekletmeme İtfaaiye müfredatına müsait şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya biricik katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış Yangın Çıkış Kapısı kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını sağlar.

Misil nüshası 4’ten lüks sıfır istikrar amaçlı binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page